The unique logo of and only intended for Be Fit Originals.

Fitness voor drukbezette mensen: hoe u oefeningen in een hectisch schema kunt inpassen

In de snelle wereld van vandaag kan het een uitdaging zijn om tijd te vinden voor lichaamsbeweging. Tussen werk, gezin en andere verplichtingen kan fitness gemakkelijk op de achtergrond komen te staan. Het opnemen van lichaamsbeweging in uw drukke schema is echter cruciaal voor het behouden van een gezonde levensstijl. Hier zijn enkele tips over hoe u lichaamsbeweging in een hectisch schema kunt inpassen.

1. Geef prioriteit aan uw trainingen en plan ze: De eerste stap is om van lichaamsbeweging een prioriteit te maken. Kijk naar je schema en identificeer de beste tijden om te trainen. Dat kan vroeg in de ochtend vóór het werk zijn, tijdens de lunchpauze of ‘s avonds na het avondeten. Nadat u de beste tijd heeft bepaald, plant u uw trainingen net als elke andere afspraak. Beschouw het als niet-onderhandelbare tijd die u aan uw gezondheid besteedt.

2. Maak gebruik van korte uitbarstingen van oefening: Als u geen aaneengesloten tijdsblok voor een training kunt vinden, verdeel deze dan in kortere uitbarstingen gedurende de dag. Onderzoek heeft aangetoond dat zelfs korte uitbarstingen van lichaamsbeweging nuttig kunnen zijn. Neem de trap in plaats van de lift, maak een snelle workoutvideo tijdens je lunchpauze of maak een stevige wandeling tijdens je koffiepauze. Deze kleine activiteiten kunnen oplopen en u helpen actief te blijven.

3. Neem lichaamsbeweging op in uw dagelijkse routine: Zoek naar mogelijkheden om lichaamsbeweging in uw dagelijkse routine op te nemen. Overweeg bijvoorbeeld om in plaats van met de auto naar het werk te gaan fietsen of lopen als dat mogelijk is. Als u een bureaubaan heeft, probeer dan een sta-bureau te gebruiken of neem korte pauzes om u uit te strekken en te bewegen. Je kunt ook eenvoudige oefeningen doen, zoals squats of lunges, terwijl je wacht tot je koffie klaar is of tijdens reclameblokken terwijl je tv kijkt.

4. Zoek activiteiten die je leuk vindt: Een van de grootste belemmeringen voor lichaamsbeweging is verveling. Als je de activiteit die je doet niet leuk vindt, is het moeilijker om ermee door te gaan. Zoek activiteiten waar u echt van geniet, of het nu gaat om dansen, zwemmen, wandelen of sporten. Als u uitkijkt naar uw trainingen, is de kans groter dat u er tijd voor vrijmaakt.

5. Wees flexibel en aanpasbaar: Soms gaan dingen, ondanks onze inspanningen, niet volgens plan. Het is essentieel om flexibel en aanpasbaar te zijn als het gaat om het inpassen van lichaamsbeweging in een druk schema. Als er iets onverwachts gebeurt en u zich niet aan uw oorspronkelijke plan kunt houden, zoek dan een alternatieve oplossing. Misschien kun je thuis een snelle training doen of wat rekoefeningen doen voordat je naar bed gaat. De sleutel is om toegewijd te blijven en manieren te vinden om je lichaam te bewegen, zelfs als dat zo is

Leave a Reply

Customer Service

How can
we help?

WhatsApp

Would you rather send a WhatsApp message? No problem!

Email

Email us your question or fan mail

FAQ

Answers to frequently asked questions

Phone

On working days from 8:30 am to 5:00 pm

FAQ

Answers to frequently asked questions

Phone

Op werkdagen van 8:30 tot 17:00

OUR PROMISE TO YOU

We believe in a few things: you, us and every product we make. If at any time within 30 days of your purchase you are not satisfied for any reason, we will refund your money + 10%!

© 2024 | Be Fit Originals | All rights reserved.

Shopping cart

0

Continue Shopping

Become a Be Fit Member and enjoy exclusive benefits, inspiration and stories in the field of sports and well-being.

The unique logo of and only intended for Be Fit Originals.