Inhoud

De op deze website getoonde informatie wordt door befitoriginals.com met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Links

Op onze website staan bepaalde (hyper)links die leiden naar websites van derden. Deze sites zijn bedoeld ter informatie en zijn geen eigendom van befitoriginals.com

Befitoriginals.com kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Copyright

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van befitoriginals.com. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van befitoriginals.com.

Privacy

Alle gegevens die u invoert worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan befitoriginals.com zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat befitoriginals.com, zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Juridisch geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Service client

Comment puis
nous aidons?

WhatsApp

Préférez-vous envoyer un message WhatsApp ? Aucun problème!

E-mail

Envoyez-nous votre question ou votre courrier de fan

FAQ

Réponses aux questions fréquemment posées

Téléphone

Les jours ouvrables de 8h30 à 17h00

FAQ

Réponses aux questions fréquemment posées

Téléphone

Op werkdagen van 8:30 tot 17:00

NOTRE PROMESSE POUR VOUS

Nous croyons en plusieurs choses : vous, nous et chaque produit que nous fabriquons. Si à tout moment dans les 30 jours suivant votre achat, vous n'êtes pas satisfait pour quelque raison que ce soit, nous vous rembourserons votre argent + 10 % !

© 2024 | Be Fit Originals | Tous droits réservés.

Panier

0

Continuer vos achats
Le logo unique de et uniquement destiné à Be Fit Originals.