O logotipo único de e apenas destinado a Be Fit Originals.

Accessorizing 101: Hoe u uw outfits naar een hoger niveau kunt tillen met de juiste accessoires

Accessorizing 101: Hoe u uw outfits naar een hoger niveau kunt tillen met de juiste accessoires

Accessoires zijn de finishing touch die elke outfit van gewoon naar buitengewoon kan maken. Ze hebben de kracht om uw stijl naar een hoger niveau te tillen, persoonlijkheid toe te voegen en een statement te maken. Het kan echter een beetje overweldigend zijn om te weten hoe je de juiste accessoires moet kiezen en stylen. Daarom hebben we deze gids samengesteld om je te helpen de kunst van het accessoriseren onder de knie te krijgen en je outfits naar een hoger niveau te tillen.

1. Begin met de basis
Voordat je in de wereld van accessoires duikt, is het belangrijk om een ​​solide basis van basisstukken te hebben. Deze omvatten klassieke sieraden zoals een eenvoudige ketting, een paar oorringen en een paar delicate ringen. Investeer bovendien in veelzijdige riemen, sjaals en handtassen die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met verschillende outfits.

2. Denk na over het kleurenpalet van je outfit
Bij het kiezen van accessoires is het essentieel om rekening te houden met het kleurenpalet van je outfit. Accessoires moeten je outfit aanvullen en er niet mee botsen. Als je een neutrale outfit draagt, heb je meer vrijheid om te experimenteren met opvallende en kleurrijke accessoires. Aan de andere kant, als je outfit al levendige kleuren of patronen heeft, kies dan voor subtielere accessoires die je look niet zullen overheersen.

3. Meng metalen en texturen
Voorbij zijn de dagen dat je je aan één metaalkleur moest houden. Het mixen van metalen, zoals goud en zilver, kan een moderne en eclectische toets aan je outfit toevoegen. Wees niet bang om ook met verschillende texturen te experimenteren. Het combineren van een grofgebreide sjaal met een strakke leren handtas kan een interessant contrast creëren dat diepte aan je look toevoegt.

4. Let op verhoudingen
Verhoudingen spelen een cruciale rol bij het accessoires. Als je statement-oorbellen draagt, zorg er dan voor dat de rest van je sieraden minimaal is om te voorkomen dat je gezicht te zwaar wordt. Aan de andere kant, als je een eenvoudige ketting draagt, kun je deze gerust combineren met andere delicate kettingen om een ​​meer dynamische look te creëren. Als het om handtassen gaat, kies dan een maat die bij uw lichaamsvorm past. Kleine personen moeten kiezen voor kleinere tassen, terwijl grotere personen grotere bakken of schoudertassen kunnen meenemen.

5. Vergeet schoenen niet
Schoenen worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om accessoires, maar ze kunnen een outfit maken of breken. Houd bij het kiezen van schoenen rekening met de gelegenheid en de algemene stijl van uw outfit. Een paar klassieke pumps kunnen een werkoutfit direct naar een hoger niveau tillen, terwijl een paar statement-laarzen een vleugje scherpte kunnen toevoegen

Deixe um comentário

Atendimento ao Cliente

Como podemos
ajudar?

WhatsApp

Você prefere enviar uma mensagem pelo WhatsApp? Sem problemas!

E-mail

E-mail ons je vraag of fanmail

Perguntas frequentes

Respostas para perguntas frequentes

Telefone

Nos dias úteis das 8h30 às 17h00

Perguntas frequentes

Respostas para perguntas frequentes

Telefone

Op werkdagen van 8:30 tot 17:00

NOSSA PROMESSA PARA VOCÊ

Acreditamos em algumas coisas: você, nós e todos os produtos que fabricamos. Se a qualquer momento dentro de 30 dias após sua compra você não ficar satisfeito por qualquer motivo, reembolsaremos seu dinheiro + 10%!

© 2024 | Be Fit Originais | Todos os direitos reservados.

Carrinho de compras

0

Continue Shopping
O logotipo único de e apenas destinado a Be Fit Originals.