O logotipo único de e apenas destinado a Be Fit Originals.

Inhoud

De op deze website getoonde informatie wordt door befitoriginals.com met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Links

Op onze website staan bepaalde (hyper)links die leiden naar websites van derden. Deze sites zijn bedoeld ter informatie en zijn geen eigendom van befitoriginals.com

Befitoriginals.com kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Copyright

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van befitoriginals.com. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van befitoriginals.com.

Privacy

Alle gegevens die u invoert worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan befitoriginals.com zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat befitoriginals.com, zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Juridisch geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Atendimento ao Cliente

Como podemos
ajudar?

WhatsApp

Você prefere enviar uma mensagem pelo WhatsApp? Sem problemas!

E-mail

E-mail ons je vraag of fanmail

Perguntas frequentes

Respostas para perguntas frequentes

Telefone

Nos dias úteis das 8h30 às 17h00

Perguntas frequentes

Respostas para perguntas frequentes

Telefone

Op werkdagen van 8:30 tot 17:00

NOSSA PROMESSA PARA VOCÊ

Acreditamos em algumas coisas: você, nós e todos os produtos que fabricamos. Se a qualquer momento dentro de 30 dias após sua compra você não ficar satisfeito por qualquer motivo, reembolsaremos seu dinheiro + 10%!

© 2024 | Be Fit Originais | Todos os direitos reservados.

Carrinho de compras

0

Continue Shopping
O logotipo único de e apenas destinado a Be Fit Originals.