O logotipo único de e apenas destinado a Be Fit Originals.

Bestellen & Leveren

Voor de verzending werken wij samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit gebeurt meestal binnen 1 werkdag, indien er voor 16:00 uur besteld is.

Dus, je bestelling heb je meestal de volgende dag al in huis. Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellingen kunnen thuis worden afgeleverd en eventueel op andere adressen (bijvoorbeeld je werk of een ophaalpunt). Verzendkosten zijn gratis vanaf 75€. Bestel je minder dan 75€? Geen zorgen, wij denken met je mee en nemen de helft van de verzendkosten voor onze rekening. Vaak hebben we daarnaast ook nog coupon codes voor kortingen.

Levering via PostNL

PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging.

Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd.

Ophalen bij een PostNL ophaalpunt

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt het pakket laten afleveren bij een van de 2700 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

Atendimento ao Cliente

Como podemos
ajudar?

WhatsApp

Você prefere enviar uma mensagem pelo WhatsApp? Sem problemas!

E-mail

E-mail ons je vraag of fanmail

Perguntas frequentes

Respostas para perguntas frequentes

Telefone

Nos dias úteis das 8h30 às 17h00

Perguntas frequentes

Respostas para perguntas frequentes

Telefone

Op werkdagen van 8:30 tot 17:00

© 2024 | Be Fit Originais | Todos os direitos reservados.

Carrinho de compras

0

Continue Shopping
O logotipo único de e apenas destinado a Be Fit Originals.